Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Τριπλά διακεκριμένες UNI-PHARMA και InterMed

Τριπλά διακεκριμένες UNI-PHARMA και InterMed

Τρεις σημαντικές διακρίσεις έλαβαν την περασμένη εβδομάδα οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 3 Ιουλίου τους απονεμήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, Χρυσή Πιστοποίηση για το Υπεύθυνο και Ηθικό Επιχειρείν, σύμφωνα με το μοντέλο Responsible Management Excellence Model.

Την ίδια ημέρα, η InterMed διακρίθηκε στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018», τα οποία διοργανώθηκαν από τον Εκδοτικό Οργανισμό New Times Publishing, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις, αποτελούν αναγνώριση για τον ΟΦΕΤ σε θέματα Επιχειρηματικής Ηθικής, τοποθετώντας τον όμιλο στον επιχειρηματικό «χάρτη» με τις εταιρείες οι οποίες αντιστάθηκαν και εξακολουθούν να αντιστέκονται στην παρατεταμένη ύφεση.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη παρέλαβε επίσης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, την Πλατινένια Διάκριση για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση προσφοράς και αγάπης, την «Αποστολή Ζωής», η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Η δράση αυτή περιλαμβάνει δωρεάν ενημέρωση και πλήρες πακέτο εξετάσεων θυρεοειδούς (πρόληψη και θεραπεία) σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας και της Άγονης Γραμμής.

Τις δύο παραπάνω διακρίσεις παρέλαβε η κα Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer της UNI-PHARMA.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, τη UNI-PHARMA, την InterMed και την κυπριακή Pharmabelle, να παραλαμβάνει αυτές τις διακρίσεις, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με δύο απ’ τις Αξίες μας: την Ηθική και την Ευθύνη», ανέφερε η κα Μιχαηλίδου.

Το βραβείο στα Diamonds of the Greek Economy 2018 παρέλαβε για την InterMed, ο International Sales Manager του Ομίλου κ. Γιώργος Σπίγκος.

«Τα πραγματικά διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας είναι όλες αυτές οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι πίσω από αυτές, που μοχθούν καθημερινά, που παλεύουν, που παράγουν στον τόπο μας και εξακολουθούν να επενδύουν στην Ελλάδα του 2018, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες.

Η InterMed, φαρμακοβιομηχανία του ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, πορεύεται δημιουργικά έχοντας στο τιμόνι της τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, μεγάλα ‘οχυρά’ τους εργαζόμενους, 470 σε όλο τον Όμιλο, αλλά και ‘φυλαχτό’, τη μεγάλη κληρονομιά του αείμνηστου Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος ήδη από πολύ νωρίς είχε οραματιστεί μία σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία με καινοτόμα προϊόντα που θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου», τόνισε ο κ. Σπίγκος.

Οι διακρίσεις αυτές καταδεικνύουν ότι ο Όμιλος έχει θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα την έμφαση στην Ηθική, στην Καινοτομία, στην Αριστεία αλλά και στον Άνθρωπο.

Η διοίκηση του Ομίλου δηλώνει περήφανη που συνεχίζει να επενδύει και να παράγει στην Ελλάδα.

Check Also

Επιχειρηματικά άριστος και βραβευμένος ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Τρεις σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της επιχειρηματικής αριστείας έλαβε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) …