Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Το «αντίο» της ΠΕΦ στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το «αντίο» της ΠΕΦ στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Μετά την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, η ΠΕΦ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία λέει το δικό της «αντίο» στον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ:

«Η ΠΕΦ αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, έναν από τους πραγματικούς πατριάρχες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, ξεχώρισε για τη μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα, στην εθνική οικονομία και στους εργαζόμενους της εταιρείας του.

Όλα αυτά τα χρόνια, αλλά, κυρίως, σε περίοδο ύφεσης και αποβιομηχάνισης, κράτησε την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ακέραιη και ιδιαίτερα δραστήρια, φωτεινό παράδειγμα ισχυρού πυλώνα εθνικής ανάπτυξης.

Διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα, δημιουργώντας και διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Τέλος, με το ήθος του, το αξιακό του όραμα και το μεγαλειώδες φίλαθλο πνεύμα του, τίμησε τον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι.

Η ΠΕΦ και τα Μέλη της εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Check Also

3,5 τόνοι τροφίμων και ειδών υγιεινής από την ΠΕΦ στο «Μαζί για το Παιδί»

Σημαντική η κοινωνική προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς με πρωτοβουλία της συγκεντρώθηκαν, για ακόμη …