Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Τα σενάρια για την νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Τα σενάρια για την νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν, το αποτέλεσμα ξεκάθαρο και μέσα στις επόμενες ώρες, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για την στελέχωση της νέας κυβέρνησης. Για τη θέση του υπουργού Υγείας ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του γιατρού Κώστα Τσιάρα, ο οποίος με 14.565 σταυρούς προτίμησης, εξελέγη πρώτος στην εκλογική περιφέρεια της Καρδίτσας. Την ίδια ώρα, το όνομα του Κώστα Τσιάρα «παίζει» και για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, γεγονός που δείχνει ότι τα πράγματα ακόμη είναι ρευστά και δεν αποκλείονται οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Για τη θέση του υφυπουργού πολύ ψηλά στη λίστα «παίζει» το όνομα του Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία.

Και οι δύο είναι πολύ καλοί γνώστες του χώρου και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην μεταρρύθμιση του πολύπαθου Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Να επαναλάβουμε, ωστόσο, ότι μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, όλα μπορούν να ανατραπούν…

Check Also

Εγκαινιάστηκε η 24ωρη λειτουργία του υπερσύγχρονου Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων

Την 24ωρη λειτουργία του πρότυπου Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων εγκαινίασε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, παρουσία …