Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Συνεργασία Menarini diagnostics και Bayer Hellas στην προώθηση προϊόντων για τον διαβήτη

Συνεργασία Menarini diagnostics και Bayer Hellas στην προώθηση προϊόντων για τον διαβήτη

Οι εταιρείες MENARINI diagnostics Greece και o Τομέας Consumer Health της BAYER Ελλάς ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για την προώθηση των προϊόντων αυτοελέγχου του σακχαρώδη διαβήτη της MENARINI diagnostics στα φαρμακεία, από 1η Ιανουαρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα πωλήσεων του Τομέα Consumer Health της Bayer Hellas αναλαμβάνει μαζί με το τμήμα πωλήσεων της MENARINI diagnostics να προωθεί την οικογένεια των προϊόντων Διαβήτη, η οποία περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Ταινίες σακχάρου GlucoMen® Areo και GlucoMen® Lx+
Σκαριφηστήρες Glucoject® Lancets
Βελόνες ινσουλίνης Glucoject® Pen Needles
Test διάγνωσης διαβητικής νευροπάθειας Neuropad®
Αφρός περιποίησης διαβητικού ποδιού Neuropad® protection foam
Γλυκόζη ταχείας δράσης Transcend™ Gel

Η συνεργασία των δύο εταιρειών εξασφαλίζει μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση στην αγορά του φαρμακείου, διευρύνοντας ιδιαίτερα το δίκτυο διανομής τους με υψηλής ποιότητας προϊόντα και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των ατόμων με διαβήτη στα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη ρύθμισή τους.

«Πρόκειται για έναν πολύ επιτυχή συνδυασμό προώθησης της σειράς των ποιοτικών προϊόντων Διαβήτη της MENARINI diagnostics μέσω του δυναμικού δικτύου του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς, μιας διεθνώς καταξιωμένης εταιρείας παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων μέσω φαρμακείου», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI diagnostics κ. Παναγιώτης Στραβόλαιμος.

«Η συνεργασία αυτή είναι στο πλαίσιο του κοινού στόχου των δύο εταιρειών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, με καταξιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», δήλωσε, από τη μεριά του, ο Επικεφαλής του Τομέα Consumer Health της BAYER Ελλάς κ. Μανώλης Τζουγκαράκης.

Check Also

WinMedica και Accord Healthcare: Επεκτείνουν για άλλα πέντε χρόνια τη συνεργασία τους

Η WinMedica ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Accord Healthcare για τα επόμενα …