Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Σημαντική η στήριξη των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης στους πληγέντες

Σημαντική η στήριξη των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης στους πληγέντες

Άμεσο ήταν το κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να αποσταλούν στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά. Ένα κάλεσμα που είχε μεγάλη απήχηση, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ στην επίσημη σελίδα του ΦΣΘ στο facebook.

«Η ποσότητα του φαρμακευτικού υλικού και των υπόλοιπων ειδών πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είναι συγκλονιστική όπως συγκλονιστικό είναι το μέγεθος της βοήθειας που έδωσε όλος ο Ελληνικός λαός στους πυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Αττική.
Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα μέρος των φαρμάκων και τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου και στάλθηκαν στην Αττική.
Μαζί με αυτά που συγκεντρώσαμε στον Συνεταιρισμό μας ελπίζουμε ότι ελαφρύναμε τον πόνο των πληγέντων συνανθρώπων μας.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συναδέλφους μας, τον Συνεταιρισμό μας και τους απλούς συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν τόσο γρήγορα και τόσο εμφατικά στο κάλεσμά μας για βοήθεια.
Μακάρι αυτή η καταστροφή να είναι η τελευταία!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Check Also

Ημερίδα του Φ.Σ. Κοζάνης για το φαρμακείο και τη φαρμακευτική περίθαλψη τον Ιούνιο

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης διοργανώνει επιστημονική ημερίδα, με θέμα «Φαρμακείο – Φαρμακευτική περίθαλψη: Παρόν και …