Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Σημαντική η παρουσία του ΠΙΣ στη ΔΕΘ

Σημαντική η παρουσία του ΠΙΣ στη ΔΕΘ

Άρωμα “υγείας” έχει και η φετινή ΔΕΘ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει μεταξύ άλλων περάσει το πρωί του Σαββάτου από το περίπτερο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που φέτος έχει κεντρικό σύνθημα “εμβολιαΖΩ”. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον πρόεδρο του ΙΣΘ, Νίκο Νίτσα, οι οποίοι του εξήγησαν ότι πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην ενημέρωση των πολιτών για τη δημόσια υγεία αλλά και στην προσπάθεια ανόρθωσης του κύρους του ιατρικού λειτουργήματος στην κοινωνία.

Από τις 7 ως τις 14 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ εγκαινιάζεται μια νέα εκστρατεία ζωής στη μάχη για την υγεία με τους γιατρούς να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η ΔΕΘ αποτελεί παραδοσιακά τόπο διαμόρφωσης πολιτικών για όλους τους τομείς. Ο τομέας της Υγείας φέτος έχει ακόμη πιο ισχυρή παρουσία, καθώς η νέα ηγεσία του ΠΙΣ καταβάλλει τιτάνια προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών στους πολίτες και των συνθηκών ασκήσεως του λειτουργήματος από ιδιώτες και γιατρούς του δημοσίου.

Check Also

Νίκος Νίτσας: «Οι αποτυχημένες και ιδεοληπτικές πολιτικές πρώην ή νυν κυβερνώντων δεν πρέπει να κρατούν τους γιατρούς… ομήρους»

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Iατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι συντονιστές των ΤΟΜΥ έθεσαν …