Αρχική / Επικαιρότητα / Πρεμιέρα για την κοινωνική εκπομπή «συν Αθηνά…», στην ΕΡΤ

Πρεμιέρα για την κοινωνική εκπομπή «συν Αθηνά…», στην ΕΡΤ

Πρεμιέρα κάνει η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ «συν Αθηνά…», με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 23:45.

Η πρώτη εκπομπή θα εστιάσει στο θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών, με κεντρική καλεσμένη την κυρία Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια οικογένεια. Επίσης, στο στούντιο ο ειδικός επιστήμονας θα αναλύσει τις σύγχρονες μορφές των μονογονεϊκών οικογενειών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αποκαλυπτική μαρτυρία μιας νέας μητέρας, που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, ολοκληρώνει το θέμα.

Η εκπομπή «συν Αθηνά…» επιδιώκει να είναι ένα συν στην ανάδειξη θεμάτων της σύγχρονης ζωής. Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη (ώρα 23:45) και θα αναλύει ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα μέσα από τη βιωματική περιγραφή ενός διακεκριμένου Έλληνα, σε συνδυασμό με την επιστημονική οπτική των ειδικών, αλλά και τις προσωπικές μαρτυρίες συνανθρώπων μας.

«Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικά θέματα της σύγχρονης ζωής συμβάλλει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπισή τους», δηλώνει η Αθηνά Πάσσιου.

Info

Η Αθηνά Πάσσιου, με έντονο ενεργό ρόλο στις κοινωνικές ανάγκες της χώρας, μετράει περισσότερα από 12 χρόνια σημαντικού κοινωνικού έργου, μέσω των δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός «Θάλπος-Ψυχική Υγεία».

Για άμεση ενημέρωση των δραστηριοτήτων της, μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και LinkedIn

Check Also

reMind σε Αθήνα και Καλαμάτα από το «Θάλπος-Ψυχική Υγεία»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, οι Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του μη κερδοσκοπικού και …