Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Περιβάλλον, καινοτομία και κοινωνική υπευθυνότητα εξασφάλισαν βραβεύσεις σε UNI-PHARMA και INTERMED

Περιβάλλον, καινοτομία και κοινωνική υπευθυνότητα εξασφάλισαν βραβεύσεις σε UNI-PHARMA και INTERMED

Οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων Best in Pharmacy 2018, η οποία οργανώθηκε από το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» και την εταιρεία Boussias Communications, το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου, κατακτώντας συνολικά τρία βραβεία (Gold, Silver και Bronze).

Τα βραβεία που έλαβαν οι εταιρείες αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο, αλλά και σε ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις τοποθετούν ψηλά τον πήχη για τις δύο εταιρείες, τονίζοντας ακριβώς τα χαρακτηριστικά που τις διακρίνουν και τα οποία έχει εμφυσήσει στους εργαζόμενους η διοίκηση του ΟΦΕΤ, με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις που έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και INTERMED είναι:

  • Bronze, για την καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό REPEL by UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο Sales Manager της UNI-PHARMA, κ. Σταμάτης Λυγίζος.
  • Gold, για το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου EVA Mycosis – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ (Δ.Τ. INTERMED). Το βραβείο παρέλαβε η Brand Manager της INTERMED, κα Μυρτώ Ράπτη.
  • Silver, για την καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης U&I CARE – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ) – UNI-PHARMA SA – INTERMED SA. Το βραβείο παρέλαβε η Head of CSR του Oμίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, κα Βικτώρια Μιχαηλίδου.

Το brand Repel της UNI-PHARMA αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα για την προστασία από έντομα. Η σειρά Repel λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2013 και από την αρχή υποστηρίχθηκε με δυνατό επικοινωνιακό πλάνο.

Το καινοτόμο σκεύασμα Eva Mycosis είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν, όπως πρωτοποριακή είναι συνολικά και η σειρά γυναικολογικών προϊόντων EVA, η οποία συνθέτει μια ολοκληρωμένη παλέτα προϊόντων, για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας σε κάθε ηλικία.

Η Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου σχεδιάστηκε με το μυαλό, αλλά εκφράζεται καθημερινά με την καρδιά και την ψυχή των 470 εργαζομένων, αλλά και με τη θερμή υποστήριξη και παρακίνηση της ηγεσίας του ΟΦΕΤ. Το motto που κυριαρχεί στον όμιλο είναι U&I Care. U&I Uni-Pharma & InterMed, αλλά και Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε.

Η UNIPHARMA βραβευμένη και για το Περιβάλλον

Η UNI-PHARMA κατέκτησε τρία ακόμη σημαντικά βραβεία για το Περιβάλλον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Environmental Awards 2018 που οργάνωσε η Boussias Communications, στις 10 Ιουλίου.

Τα βραβεία παρέλαβαν:

  • Η κα Λιόκαλου Μαρία, QA, Environmental, Health and Safety Manager, παρέλαβε το Βραβείο Gold, Κατηγορίας «Β1. Sustainable Built Environment» για το «Νέο Βιοκλιματικό Κτίριο της UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.»
  • Ο κ. Μιχάλης Βρεττός, Utilities and Automation Supervisor, παρέλαβε το Βραβείο Silver, Κατηγορίας «Α1. Waste Management», για τη «Διαχείριση επικίνδυνων φαρμακευτικών αποβλήτων».
  • Ο κ. Ιγνάτιος Χαλκιώτης, Automation Engineer, παρέλαβε το Βραβείο Bronze, Κατηγορίας «Α2. Water Stewardship / Water Management and Conservation» για τη «Μείωση Κατανάλωσης Νερού».

Check Also

Σημαντική διάκριση για την BAUSCH Health Hellas στην έρευνα “Best Workplaces 2020”

Ως μία από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε …