Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Πακέτα φροντίδας» από την ISOPLUS για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

«Πακέτα φροντίδας» από την ISOPLUS για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ISOPLUS, με την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό να αποτελούν πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας. Βασικός στόχος; Όλοι να ζούμε καλύτερα!

Με αυτή την αφορμή, η ISOPLUS διοργάνωσε την Ημέρα Εθελοντικής Δράσης στους χώρους της, την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ethelon. Κατά τη διάρκειά της, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ετοίμασαν πακέτα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και αποσμητικά της εταιρείας), αλλά και άλλα είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, χαρτομάντηλα και υγρομάντηλα), τα οποία διατέθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών σε ευάλωτους και κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας που διαβιούν σε κατάσταση δρόμου και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, μέσω της EMFASIS Foundation και της Ithaca Laundry.

H EMFASIS Foundation αποτελεί μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που συμβάλλει στην κάλυψη των συνολικών αναγκών όλων των ευπαθών ομάδων που έχουν ανάγκη κοινωνικής, ψυχολογικής και οικογενειακής υποστήριξης στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, μέσω του Social Street Work. Αντίστοιχα, η Ithaca Laundry αποτελεί μία πρωτοβουλία για δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγιεινής για τους άστεγους, μέσω κινητής μονάδας.

Όταν ολοκληρώθηκε η ενέργεια, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν εκτενώς για το σημαντικό και αξιόλογο έργο των οργανώσεων που προσφέρουν στην κοινωνία σε καθημερινή βάση, καθώς και τη μεγάλη αξία του εθελοντισμού, ώστε όλοι οι συνάνθρωποί μας να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Check Also

Πώς μπορούν να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι από τον COVID-19 επιστρέφοντας στη δουλειά

Στις 26 Μαΐου δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine από τον Marc …