Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Οδυσσεβάχ» από την ομάδα ‘panDEMOnium’ της DEMO ABEE

«Οδυσσεβάχ» από την ομάδα ‘panDEMOnium’ της DEMO ABEE

Το Σάββατο, 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της DEMO ABEE η παράσταση του έργου «Οδυσσεβάχ» από τη θεατρική ομάδα των εργαζομένων της εταιρείας, σε μια εκδήλωση που έμοιαζε με παιδικό πάρτυ, με ποπ κορν, παγωτά, μασκότ και μουσική.

Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Περικλή Βασιλόπουλου, ο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου πήρε σάρκα και οστά, αποδεικνύοντας ότι ένα έργο που γράφτηκε το 1981 συνεχίζει να είναι επίκαιρο και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Η DEMO, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εθελοντικού πνεύματος και της κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησε τη θεατρική ομάδα ‘panDEMOnium’ πριν από ένα περίπου χρόνο, με στόχο το ανέβασμα της παράστασης αρχικά για τους συναδέλφους και στα παιδιά τους, και στη συνέχεια σε χώρους Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και ΜΚΟ.

Εκτός από τους εργαζόμενους «ηθοποιούς», πολλοί άλλοι εργαζόμενοι βοήθησαν με τα σκηνικά, τη μουσική, τα φώτα, τον ήχο και την προώθηση των παραστάσεων. Το θέατρο είναι ομαδική δουλειά, και η DEMO σκοπεύει να έχει μια πρωτοπόρα ομάδα που θα προσφέρει χαρά και συγκίνηση εντός και εκτός εταιρείας.

Το παιδικό θέατρο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Τα παιδάκια, που δεν κουνήθηκαν από τη θέση τους και συμμετείχαν ενεργά στο έργο, ήταν το πιο ζεστό και αληθινό «μπράβο» για όλη την ομάδα ‘panDEMOnium’.

«Αυτή είναι η δύναμη της DEMO. Εκτός από αθλητές (αναφερόμενος στην ομάδα του Μαραθωνίου που συμμετέχει στον Οργανισμό MAKE A WISH), τώρα και μια άλλη ομάδα κάνει την εμφάνισή της, έτοιμη να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και παιχνίδι στα μικρά παιδιά ΜΚΟ και νοσοκομείων. Σας θαύμασα και για την επιλογή του έργου, αλλά και για την εκτέλεσή του, που ήταν ισάξια με εκείνη επαγγελματιών που έχουν χρόνια εμπειρία», τόνισε μετά το τέλος της παράστασης ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της βιομηχανίας φαρμάκων, κ. Σταύρος Δέμος.

Check Also

Η DEMO ABEE στην 11η Health Expo Athens

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην 11η Health Expo Athens, η οποία πραγματοποιήθηκε στο …