Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Μεγάλη προσέλευση πολιτών στους προληπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Μεγάλη προσέλευση πολιτών στους προληπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Εντυπωσιακή είναι η προσέλευση των πολιτών στη διαδικασία διενέργειας προληπτικών δειγματοληψιών, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, σήμερα Πέμπτη, 4 Ιουνίου, στον γενικό πληθυσμό σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Στην περιοχή επιχειρούν δέκα κλιμάκια των ΚΟΜΥ, προκειμένου να καταγράψουν τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε σημειωθεί έντονο επιδημιολογικό φορτίο στην εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα εξής σημεία:

  • στον Εχίνο, στο Κέντρο Υγείας
  • στην Μύκη, στο Aγροτικό Ιατρείο
  • στην Πάχνη, στο Αγροτικό Ιατρείο
  • στην Ξάνθη, μπροστά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, απέναντι από τη Νομαρχία
  • στον συνοικισμό Κυψέλης, στο πάρκο απέναντι από τον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και με τη συμμετοχή κλιμακίων της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας στα εξής σημεία: στις Κοινότητες Σατρών και Κιμμερίων, καθώς και στα Αγροτικά Ιατρεία Σμίνθης, Κενταύρου, Σέλερου και Εύλαλου.

Check Also

Θετικό μόλις το 0,3% των τουριστών που εισέρχονται στη χώρα – «Αν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε», τονίζει ο Πέτσας

Καθησυχαστικός σε σχέση με τα εισαγόμενα κρούσματα και τα επιδημιολογικά δεδομένα της πρώτης εβδομάδα ανοίγματος του τουρισμού …