Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Μήνυση Prestige κατά προστατευόμενου μάρτυρα που την εμπλέκει στην υπόθεση Novartis

Μήνυση Prestige κατά προστατευόμενου μάρτυρα που την εμπλέκει στην υπόθεση Novartis

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Prestige Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση Novartis.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Prestige, Θεολόγος Παναγιωτίδης, ο οποίος υπογράφει και την εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρει:

«Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, δυστυχώς, μια κοινότυπη επικοινωνιακά φράση, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι: “Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”.

Για να διευκολύνουμε λοιπόν το δύσκολο έργο της Δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση, αλλά και για να αποκαταστήσουμε το τεκμήριο της αθωότητας για τα φυσικά πρόσωπα Έλενα Φυντανίδου και Θεολόγος Παναγιωτίδης, και το νομικό πρόσωπο PRESTIGE Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., που τόσο βάναυσα επλήγησαν την τελευταία εβδομάδα, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της Εισαγγελέως Διαφθοράς που προΐσταται της υποθέσεως Novartis και προτιθέμεθα να καταθέσουμε όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα που αφορούν εμάς και την Prestige Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε.»

Ο κ. Παναγιωτίδης γνωστοποιεί μέσω της ανακοίνωσης ότι ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας έχει εξουσιοδοτηθεί να καταθέσει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς όλα τα έγγραφα σχετικά με τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Novartis Ελλάς και Prestige Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., τα οποία αφορούν το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2011 – Απρίλιος 2013, δηλώνοντας ότι η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεση των Δικαστικών Αρχών για διευκρινίσεις.

Επιπλέον, ανακοινώνει ότι, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, η εταιρεία θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες έγκληση και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία κατά του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με το αναγραφόμενο όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

«Τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική μας αξιοπιστία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αυτές τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό κρίναμε με τη σύζυγό μου ότι είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση τη δική μας και της Prestige Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε., να προστατέψουμε το όνομά μας με κάθε νόμιμο τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Check Also

«Σύμμαχοι Ζωής» και φέτος για το κοινό καλό οι εργαζόμενοι της Novartis

Mε κεντρικό μήνυμα «Σύμμαχοι Ζωής», η φετινή Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς της Novartis εστίασε στη …