Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Μέλος της Pain Alliance Europe ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Μέλος της Pain Alliance Europe ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Μέλος της Pain Alliance Europe έγινε ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, μετά την αποδοχή της σχετικής αίτησής του στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, στα τέλη Ιουλίου. Η ένταξη του Συλλόγου στην Pain Alliance έχει στόχο την ενίσχυση των δράσεών του και την έγκυρη ενημέρωση των μελών του.

Ο Σύλλογος παρουσίασε τους στόχους και τις προσεχείς δράσεις του, σε εκπροσώπους 36 Συλλόγων Ασθενών με κάθε είδους χρόνιο πόνο, προερχόμενων από 18 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έγινε, δε, αναλυτική αναφορά στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγίας Ελλάδας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ημικρανίας, με ομιλητές μέλη του Συλλόγου, ασθενείς, καθώς και ειδικούς.

Check Also

Ημικρανία: «Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίζεις μόνος»

«Ημικρανία: Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίζεις μόνος. Πάρε τις απαντήσεις που δικαιούσαι. Μάθε περισσότερα. Διαχειρίσου …