Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Pfizer Hellas Band κοντά στις κρατούμενες στον Ελεώνα Θηβών

Η Pfizer Hellas Band κοντά στις κρατούμενες στον Ελεώνα Θηβών

Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas, με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα, διοργανώνοντας μια βραδιά γιορτής για τις έγκλειστες γυναίκες.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα μέλη της Pfizer Hellas Band επέλεξαν να πραγματοποιήσουν μουσική εκδήλωση στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς όλες οι προηγούμενες πρωτοβουλίες είχαν τύχει ιδιαίτερα μεγάλης ανταπόκρισης από πλευράς τόσο των ίδιων των γυναικών, που τραγούδησαν και χόρεψαν με ελληνικές μελωδίες, όσο και της διεύθυνσης του Καταστήματος.

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση. Για τον λόγο αυτόν, επιλέξαμε, με όχημα τη μουσική, να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στις γυναίκες του Καταστήματος Κράτησης Ελεώνα, και να γιορτάσουμε μαζί τους, προσφέροντας λίγες στιγμές χαράς στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν», δήλωσε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας.

Check Also

MERCKathlon 2019 – #nomcrc: Η Merck ενημερώνει, για 3η χρονιά, για τον καρκίνο παχέος εντέρου

Κινητοποιώντας το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, η Merck Ελλάδος οργάνωσε, συντόνισε και υλοποίησε για …