Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Bayer Hellas στο “StartUp Your Life”

Η Bayer Hellas στο “StartUp Your Life”

Μετά από την ανανέωση για 3η χρονιά της συνεργασίας της Bayer Ελλάς με την AIESEC Ελλάδος στο πρόγραμμα Global Volunteer, οι δυο οργανισμοί επεκτείνουν τις κοινές δράσεις τους και με 3 υποτροφίες σε ισάριθμους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Global Entrepreneur.

Η Bayer Ελλάς θα συμμετάσχει στην εκδήλωση “StartUp Your Life” που διοργανώνει η AIESEC Ελλάδος την Τρίτη 2 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Με βασικό στόχο την ανάδειξη της σημασίας που διαδραματίζει η ανάληψη ρίσκου στην επιτυχία κάθε νέου επιχειρηματία, η AIESEC Ελλάδος, ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως που προωθεί την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων για άτομα ηλικίας 18-30 ετών, προσκάλεσε τη Bayer Ελλάς για να μοιραστεί με το κοινό όχι μόνο τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε ανερχόμενος επιχειρηματίας αλλά και την υποστήριξη και καθοδήγηση από στελέχη ή οργανισμούς.

Μέσα από τις τέσσερις ενότητες που συνθέτουν την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα για τα βασικά στάδια που διανύει κανείς πριν γίνει επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα:

  • Το στάδιο «Dreaming», πώς δημιουργείται η πρώτη σπίθα στο μυαλό ενός entrepreneur.
  • Το στάδιο «Building», το σθένος που χρειάζεται για να επιμείνει στην ιδέα του.
  • Το στάδιο «Succeeding», πώς τελικά ένας entrepreneur φτάνει και ξεπερνά τους στόχους του.
  • Το στάδιο «Supporting», πώς οι startuppers μπορούν να λάβουν υποστήριξη και καθοδήγηση από στελέχη ή οργανισμούς.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με την AIESEC Ελλάδος, η Bayer Ελλάς θα χορηγήσει 10 θέσεις για το πρόγραμμα Global Volunteer και 3 υποτροφίες σε ισάριθμους φοιτητές των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Μακεδονίας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Global Entrepreneur, το διεθνές πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της AIESEC Ελλάδος, που εξασφαλίζει σε 3 νέους κάτω των 30 ετών τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό.

«Το brain drain έχει επηρεάσει σημαντικά τη χώρα μας, και είναι χρέος κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στη χώρα να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξει τους νέους όχι μόνο να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, αλλά και να τα πραγματοποιήσουν. Για τη Bayer η πρόκληση αυτή αποτελεί σημαντική δέσμευση και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υποστηρίζουμε έμπρακτα τις δράσεις της AIESEC Ελλάδος», δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Βayer Ελλάς, κα Σόνια Μουσαβερέ.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο https://bit.ly/2ECWk1u.

Check Also

Παγκόσμια μελέτη για τον αντίκτυπο της πανδημίας στη σωματική και ψυχική υγεία, με συμμετοχή του ΑΠΘ

Μία παγκόσμια διαδικτυακή μελέτη, που στόχο έχει να αξιολογήσει τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 και …