Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η AstraZeneca στο πλευρό του ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η AstraZeneca στο πλευρό του ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και της «Κιβωτού του Κόσμου»

Για ακόμη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της AstraZeneca ενισχύουν το σημαντικό έργο του ιδρύματος προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση «Η Θεοτόκος» και της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», χαρίζοντας χαμόγελα σε οικογένειες και παιδιά.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «H Θεοτόκος», έδωσε την ευκαιρία στους εργαζομένους να συναντήσουν τα παιδιά του ιδρύματος και να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητά τους.

Η AstraZeneca, για τρεις δεκαετίες σχεδόν, στηρίζει το έργο του ιδρύματος με στόχο την κοινωνική ένταξη των νέων με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες, καλύπτοντας τμήμα του κόστους προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Επίσης, για έκτη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η AstraZeneca, έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, θα συνεχίσει με το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Responsible Science, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Check Also

“Save the Sea”: Η Green Team του ΟΦΕΤ “καθαρίζει” τη Μύκονο

Με το σύνθημα “Save the Sea”, η ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, …