Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η AbbVie Running Team τρέχει και προσφέρει

Η AbbVie Running Team τρέχει και προσφέρει

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συμμετείχε ενεργά στον 4ο Αγώνα Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», τη γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Με τη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας υποστήριξαν την προσπάθεια ενίσχυσης των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Τα χιλιόμετρα που διένυσαν οι δρομείς της AbbVie Running Team ξεπέρασαν συνολικά τα 200, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους σκοπούς του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας για τη φροντίδα όσων έχουν ανάγκη, η AbbVie Running Team δίνει συστηματικά το “παρών” σε εκδηλώσεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Το πρώτο εξάμηνο του 2017 έχουν καλυφθεί περίπου 2000 χιλιόμετρα, με συμμετοχές σε αγώνες όπως: ο 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας, ο 6ος Κλασικός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου «No Finish Line». Για κάθε χιλιόμετρο που διανύει η ομάδα, η AbbVie ενισχύει Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κάνοντας πράξη το σύνθημά της Lets Run Together to Transform Peoples Lives!”.

«Με στόχο τη θετική συμβολή στη ζωή των συνανθρώπων και των συναδέλφων μας, η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2013 την AbbVie Running Team. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τόσο των συναδέλφων, όσο και φίλων της AbbVie μας σε αυτή την ομάδα αλληλεγγύης. Η δραστηριοποίησή των εταιρειών δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μονοδιάστατη. Γι’ αυτόν το λόγο συνεχίζουμε με κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, που ζούμε και εργαζόμαστε προσπαθώντας να συμβάλουμε θετικά στις ζωές των συνανθρώπων μας», τόνισε η Άντζελα Βερναδάκη, Market Access & External Relations Director της AbbVie και μέλος της AbbVie Running Team.

Check Also

Η AbbVie ολοκλήρωσε την εξαγορά της Allergan: Άμεση η πολυεπίπεδη διεύρυνση της εταιρείας

Η AbbVie (NYSE: ABBV), μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα, ανακοίνωσε στις 8 …