Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στη Γιορτή για τον Εθελοντισμό, στην Πλατεία Συντάγματος

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στη Γιορτή για τον Εθελοντισμό, στην Πλατεία Συντάγματος

H «Ανοιχτή Αγκαλιά – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής» συμμετείχε στην 15η Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό.  Με κεντρικό μήνυμα «Εθελοντισμός: το + που λείπει!», 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους δημιουργήσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στην Πλατεία Συντάγματος και είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την αξία του εθελοντισμού, καθώς και το σπουδαίο έργο των εθελοντικών οργανώσεων.

Οι φίλοι της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», με χαμόγελα και καλή διάθεση, ενημέρωσαν εκατοντάδες επισκέπτες για τις ποικίλες δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου. Επίσης, ο κλόουν ΚΙΚΟ χάρισε στους παρευρισκόμενους στιγμές γέλιου με πειράγματα, φουσκωτά ζωάκια και άπειρα πολύχρωμα μπαλόνια.

«Τα τελευταία 25 χρόνια, ακολουθώντας την αδιάψευστη φωνή της καρδιάς μας, πραγματοποιήσαμε πολλά και επιτυχημένα εθελοντικά ταξίδια. Καθιερώσαμε πρωτόγνωρες διαδρομές και βρήκαμε απερίγραπτη ανταπόκριση και αγάπη από τους συνανθρώπους μας. Και όλα αυτά τα πετύχαμε γιατί είχαμε δίπλα μας ως άξιους συνοδοιπόρους τα μέλη μας και τους εθελοντές μας. Και όλοι μαζί συνεχίζουμε με αταλάντευτη διάθεση να υποστηρίζουμε τη ζωή με κάθε τρόπο», δήλωσε η πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», κα Γιολάντα Βλάχου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.anoixtiagalia.gr – e-mail: fkp@otenet.gr

Check Also

27 χρόνια «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το σύνθημα «Υγεία για όλους», πριν από 27 χρόνια η …