Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Εποικοδομητική συνάντηση των Συλλόγων ΣΑμΣΚΠ και “Νίκη – Victor Artant” με τη Lamda Development

Εποικοδομητική συνάντηση των Συλλόγων ΣΑμΣΚΠ και “Νίκη – Victor Artant” με τη Lamda Development

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, κα Μαράκα Βασιλική, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Victor Artant – Νίκη”, κ. Σμπράος Ευάγγελος, συναντήθηκαν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου με διευθυντικά στελέχη της Lamda Development στα γραφεία της εταιρείας, με σκοπό να γίνει μια ενημέρωση για την πρόοδο στο θέμα της στέγασης των δύο φορέων που λειτουργούν στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η συζήτηση κινήθηκε σε δύο άξονες που είχαν ως αντικείμενο τη σταθερότητα και ομαλότητα των φορέων στις ήδη υπάρχουσες υποδομές (με την αναγκαιότητα κάποιων δομικών παρεμβάσεων), έως ότου έλθει η στιγμή για την οριστική μετάβαση στους νέους χωροθετημένους χώρους. Αυτό αποτέλεσε και τη βάση για τον δεύτερο άξονα της συζήτησης, δηλαδή η διαμόρφωση των νέων χώρων, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του κάθε φορέα.

«Η συνεργασία ήταν εποικοδομητική», σημειώνουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο φορείς.

Πέραν τούτου, η Lamda Development επέδειξε τον υποστηρικτικό της χαρακτήρα απέναντι στα δύο Σωματεία, προσπαθώντας να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο τους.

«Θεωρούμε πλέον πως το έργο του Ελληνικού όσον αφορά στους κοινωνικούς φορείς που βρίσκονται εντός του, και ειδικά για τους δύο προαναφερόμενους, μπαίνει σε μια τροχιά προς ένα καλύτερο αύριο για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Αισθανόμαστε υποχρέωσή μας να γνωστοποιήσουμε την εξέλιξη αυτή και να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συγκεκριμένη στάση της εταιρείας, η οποία επιφυλάσσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Check Also

Συνάντηση εργασίας Κικίλια – εμπειρογνωμόνων σχετικά με τον νέο κορονοϊό

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας, στο Υπουργείο Υγείας, με ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμωξιολόγων, …