Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / ΕΣΥ / Επισκέψεις και εγκαίνια ΤΟΜΥ σε Λάρισα και Βόλο, από Ξανθό και Βαρδαρό

Επισκέψεις και εγκαίνια ΤΟΜΥ σε Λάρισα και Βόλο, από Ξανθό και Βαρδαρό

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα για την ΠΦΥ, Σταμάτη Βαρδαρό, εγκαινίασε την ΤΟΜΥ Αγίου Γεωργίου, στη Λάρισα. Το μεσημέρι μετέβη στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου επισκέφθηκε το εργαστήριο τοποθέτησης βηματοδοτών, το οποίο ξεκίνησε αυτές τις μέρες τη λειτουργία του, και την ανακαινισμένη μονάδα βραχείας νοσηλείας. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι εξέθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, με κυριότερα την έλλειψη μόνιμου προσωπικού και την εφαρμογή του νόμου για το ωράριο.

Ο κ. Βαρδαρός επισκέφθηκε το πρόγραμμα αυτοβοήθειας στη Λάρισα, όπου ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο κ. Λαΐνα για τη λειτουργία του προγράμματος και συζήτησε με τους ωφελούμενους. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την ΤΟΜΥ στη Ν. Ιωνία Βόλου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό, δίνοντας το στίγμα της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ και επισημαίνοντας τον ρόλο της διεπιστημονικής ομάδας. Ακολούθησε επίσκεψη στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ «ΠΙΛΟΤΟΣ».

Το απόγευμα, ο Υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα για την ΠΦΥ, εγκαινίασε την ΤΟΜΥ στην Αγριά Βόλου.

Check Also

Σε απόγνωση ο φαρμακευτικός κλάδος – Κοινή επιστολή ΣΦΕΕ, ΠΕΦ και Pharma Innovation Forum στον Πρωθυπουργό

Σε απόγνωση ο φαρμακευτικός κλάδος για την καταστροφική πολιτική που ακολουθείται, η οποία, σύμφωνα με …