Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Εκπτώσεις στις συνδρομές των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του αποφάσισε ο ΙΣΑ

Εκπτώσεις στις συνδρομές των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του αποφάσισε ο ΙΣΑ

Με απόφασή του Δ.Σ., ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα προχωρήσει σε ειδικές εκπτώσεις στη συνδρομή των πολύτεκνων και τρίτεκνων μελών του.

Ειδικότερα:

  • Για τους υπερπολύτεκνους γιατρούς (έξι τέκνα και άνω), και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000€, απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή του ΙΣΑ.
  • Για τους πολύτεκνους γιατρούς, αυτούς δηλαδή που έχουν τέσσερα ή πέντε παιδιά, και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000€, μείωση της ετήσιας συνδρομής του ΙΣΑ κατά 50%.
  • Για τους τρίτεκνους γιατρούς, και εφόσον έχουν ετήσιο πραγματικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000€, μείωση της ετήσιας συνδρομής του ΙΣΑ κατά 25%.
  • Για όλες τις περιπτώσεις, η συνδρομή για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 20,00€ που συνεισπράττεται με την συνδρομή του ΙΣΑ ,καταβάλλεται κανονικά συν το χαρτόσημο.

Τα τέκνα θεωρούνται προστατευόμενα μέχρι την ενηλικίωσή τους, δηλαδή τα 18 έτη, και εφόσον σπουδάζουν μέχρι τα 24 έτη.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι γιατροί είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και εκκαθαριστικό της εφορίας.

Check Also

ΙΣΑ: Οι οδηγίες για την πρόληψη και προστασία από τον SARS-CoV-2 στα σχολεία

Οδηγίες πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία …