Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Διάκριση και φέτος για την DEMO ΑΒΕΕ στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX

Διάκριση και φέτος για την DEMO ΑΒΕΕ στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX

Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, SALUS INDEX 2017, που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις του τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά, οι οποίες εμφάνισαν τις υψηλότερες επιδόσεις στους τομείς της κερδοφορίας, των προλήψεων για το διάστημα 2016-2017, τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας, καθώς και τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2015-2016.

Το βραβείο της εταιρείας παρέλαβε εκ μέρους του Δ.Σ. της DEMO ABEE η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και ΜΜΕ κα Στάβη Σπανού. «Σε μια δύσκολη εποχή για επενδύσεις, η DEMO προχώρησε στην κατασκευή και 4ης παραγωγικής μονάδας στο Κρυονέρι έκτασης 12.000 τ.μ., παρέλαβε νέα μηχανήματα που θα αυξήσουν κατά πολύ την παραγωγή της ενώ από 500 περίπου εργαζόμενους το 2011 (στην αρχή της κρίσης), σήμερα στο τέλος του 2018 οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τους 870. Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στη νοσοκομειακή αγορά, το 82% της παραγωγής της εξάγεται σε 85 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ είναι επίσημος προμηθευτής μεταξύ άλλων του ΟΗΕ, του ΠΟΥ, της UNISEF, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κ.λπ. Η ποιότητα των σκευασμάτων, η εργατικότητα του δυναμικού της, αλλά και η εξωστρέφεια είναι τρεις από τους πολύ σημαντικούς παράγοντες στους οποίους η DEMO ΑΒΕΕ βασίζει την στρατηγική της ανάπτυξη στα χρόνια που έρχονται», ανέφερε η κα Σπανού.

Check Also

Υψηλή διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον της AbbVie για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Από το 2015 έως σήμερα, η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην …