Αρχική / Επικαιρότητα / Αναπνευστήρες και κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ, ύψους 740.000 ευρώ, στα νοσοκομεία της Αττικής από την Περιφέρεια

Αναπνευστήρες και κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ, ύψους 740.000 ευρώ, στα νοσοκομεία της Αττικής από την Περιφέρεια

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής εγκρίθηκε η προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία της Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 740.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν 18 αναπνευστήρες, 10 (τύπου Β) για το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και 8 αναπνευστήρες ΜΕΘ για το Νοσοκομείο «Αττικόν», με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και την προάσπιση της υγείας των πολιτών της Αττικής.

Επίσης, η Περιφέρεια θα προμηθευτεί 50 κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ, τα οποία θα διαθέσει στα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ, και 18 κρεβάτια στις ΜΕΘ Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«…Βρήκαμε άμεσα λύσεις και διεξόδους, ενεργοποιώντας έναν άγονο διαγωνισμό του παρελθόντος, και διαθέτουμε σε νοσοκομεία της Αττικής έναν αρχικό, αλλά πολύ κρίσιμο, εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Check Also

Πρόσκληση εθελοντών για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων από την Περιφέρεια Αττικής

Ανοιχτό κάλεσμα στην κοινωνία για προσέλκυση εθελοντών που θα μπορούν να προσφέρουν αποκλειστικά στις Mονάδες …