Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ανανέωση συνεργασίας μεταξύ myelements sports και ΑΕΚ

Ανανέωση συνεργασίας μεταξύ myelements sports και ΑΕΚ

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS ανακοίνωσε τη συνέχιση της χορηγικής της συνεργασίας με τη ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, τα συμπληρώματα διατροφής myelements sports θα αποτελούν τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής για όλα τα τμήματα του Συλλόγου της ΑΕΚ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των αθλητών.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη αυτή συνεργασία, η myelements sports στηρίζει σταθερά το όραμα και τις αξίες της ΑΕΚ, ενισχύοντας παράλληλα τη δική της φιλοσοφία για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, βασικό κομμάτι του οποίου είναι και ο αθλητισμός.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports από την ISOPLUS, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση της τελευταίας στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που αθλείται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες για τον αθλητή και τον αθλούμενο, που καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε προπόνηση και αγώνα.

Η σειρά myelements sports διατίθεται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Check Also

Kαλοκαιρινές «ατασθαλίες»: Πώς επηρεάζουν το ήπαρ και πώς το προστατεύουμε;

Καλοκαίρι και υπερβολή είναι δυο έννοιες «συμβατές» σε μεγάλο βαθμό. Την περίοδο των διακοπών συνηθίζουμε …