Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Αναβάλλεται ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Κλειστές όλες οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις στην Πάτρα

Αναβάλλεται ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Κλειστές όλες οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις στην Πάτρα

Τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, οδήγησαν τους διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, στην αναβολή του αγώνα, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου.

«Οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στη διοργάνωση.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη (10/3) συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συζητήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει στις ανάλογες αποφάσεις, σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νέα μέτρα στην Πάτρα

Την ίδια ώρα, από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, ανακοινώθηκε ότι, όλες οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Για πιθανή παράταση θα υπάρξει έγκαιρα νεότερη ενημέρωση.

Check Also

Στοιχεία από Πρεζεράκο και Παναγιωτακόπουλο για τη διαχείριση της δημόσιας υγείας λόγω covid-19

Να κρατήσουμε όλη στάση ευθύνης συνέστησε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας, αρμόδιος για τη Δημόσια …