Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / ΕΣΥ / Αγωγή κατά Πολάκη καταθέτουν συνδικαλιστές της Υγείας

Αγωγή κατά Πολάκη καταθέτουν συνδικαλιστές της Υγείας

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει ότι, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός, δεν θα είναι και η τελευταία», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Και συνεχίζει:

«Αύριο το πρωί (21 Φεβρουαρίου), στις 10:30 π.μ., στο κτήριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και δεκάδες συνδικαλιστές από τον χώρο της Υγείας, τους οποίους ο κύριος Υπουργός αποκάλεσε σωρηδόν “τσόλια, υποβάλλουν αγωγή εις βάρος του, ζητώντας να τους επιδικαστεί στον μεν κύριο Γιαννάκο το ποσό των 100.000 ευρώ, στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ για τη συστηματική προσβολή της προσωπικότητάς τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του που θίγουν την τιμή και την υπόληψή τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα, αλλά και τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν.

Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν με περισσή κακεντρέχεια ότι “για τα λεφτά γίνονται όλα, θα θέλαμε προκαταβολικά να τους ενημερώσουμε ότι τα χρήματα θα δοθούν με τη μορφή δωρεάς στον πολύπαθο χώρο της Υγείας, τον οποίο υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Εξάλλου, μας οφείλει ήδη 25.000€, για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο, προσπαθώντας να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντί μας».

Check Also

ΠΟΕΔΗΝ για το προς ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας: «Παρά τον έλεγχο της πανδημίας, κρύβονται οι παθογένειες του ΕΣΥ»

Διατάξεις του Υπουργείου Υγείας των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που είναι προς ψήφιση στη Βουλή συνέβαλαν …