Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Άνοιγμα» της Φαρμασέρβ-Λίλλυ στη Δερματολογία, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Galderma

«Άνοιγμα» της Φαρμασέρβ-Λίλλυ στη Δερματολογία, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Galderma

Ο Όμιλος Φαρμασέρβ-Λίλλυ ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία με την ηγετική εταιρεία στον χώρο της Δερματολογίας, Galderma, η οποία αποτελεί τμήμα της Nestle. Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στην προώθηση και διάθεση καταξιωμένων και καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στη χώρα.

Με απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα της Δερματολογίας, η Galderma ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες φροντίδας του δέρματος των ανθρώπων καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στο Ε.Β.Ε.Α., η Συνέντευξη Τύπου του Ομίλου Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κατά την οποία και ανακοινώθηκε η νέα αυτή Στρατηγική Συνεργασία. Ομιλητές ήταν ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ο κ. Bernat Albinyana, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας της Galderma, ο κ. Δημήτρης Ρηγόπουλος, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο «Α. Συγγρός». και ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Η συνεργασία της Φαρμασέρβ-Λίλλυ με την Galderma περιλαμβάνει:

  • Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
  • Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος, καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
  • Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, η Φαρμασέρβ-Λίλλυ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της Δερματολογίας.

Check Also

60 χρόνια “LEO Hellas”

60 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η LEO Hellas, κατέχοντας εξέχουσα θέση στους τομείς …