Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»: H DEMO ABEE μεγάλος χορηγός για το 2019

«Άγονη Γραμμή Γόνιμη»: H DEMO ABEE μεγάλος χορηγός για το 2019

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς, είναι ο μεγάλος χορηγός του προγράμματος «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» για το 2019.

Φέτος το πρόγραμμα κλείνει δεκατρία συνεχή χρόνια ανελλιπούς δράσης στα μικρά νησιά της χώρας, αποτελώντας το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα στα νησιά του Αιγαίου, καθώς από το χειμώνα του 2007 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 800 επισκέψεις σε 39 νησιά. Στόχος του είναι η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Το πρόγραμμα του 2019 πραγματοποιείται από τον μήνα Ιανουάριο μέχρι και το μήνα Ιούνιο, στους εξής προορισμούς: Δονούσα, Θηρασιά, Απείρανθος Νάξου, Σαντορίνη, Κύθηρα, Αστυπάλαια, Κάρυστος.

Στις δράσεις του περιλαμβάνονται 11 εργαστήρια που θα διατεθούν δωρεάν για τα παιδιά και τους εφήβους των νησιών, όπως: μαθήματα σκάκι, εργαστήρια ανάδειξης τοπικών παραδόσεων και εθίμων, μουσικοκινητική αγωγή και εκπαίδευση, εργαστήριο κατασκευής σβούρας και χαρταετού, εργαστήριο animation – κινηματογράφησης και φωτογραφίας και μαθήματα τραγουδιού, χορού, οργάνωσης χορωδίας design, χαρακτικής και ρομποτικής.

H DEMO, κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, καθώς τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει σταθερά με σκευάσματα και χορηγίες την «Ομάδα Αιγαίου» και τον ετήσιο διάπλου της σε μικρά νησιά, το νησί Μαράθι, στο οποίο η εταιρεία στέλνει κάθε χρόνο σκευάσματα και ιατρικά μηχανήματα για την τουριστική περίοδο, όπως και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στον Μόλυβο της Λέσβου.

* Το πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, και έχει την υποστήριξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Check Also

Διάκριση και φέτος στα “Diamonds of the Greek Economy” για την DEMO ΑΒΕΕ

Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της …